Medical Academy

U kunt nu van start met uw opleiding bij Medical Academy!

U bent op deze pagina omdat u een opleiding gaat volgen bij Medical Academy. Een onderdeel van de door u gekozen opleiding is een E-learning. Om de E-learning te starten, logt u rechtsboven op deze pagina in met de gegevens die u per e-mail heeft ontvangen.

De opleidingen van Medical Academy zijn gericht op het verkrijgen van meer kennis en het opdoen van vaardigheden. E-learning is een leuke, moderne en effectieve leermethode! Met behulp van simulatie video’s en interactieve training wordt u stap voor stap door de verschillende onderwerpen geleid. Na het doornemen van de lesstof kunt u per onderdeel enkele controlevragen beantwoorden. Als u alle onderdelen heeft behandeld, maakt u tot slot een of meerdere proeftoetsen.

De E-learning wordt u door Medical Academy aangeboden, en behandeld de volledige theorie die noodzakelijk is voor uw opleiding. Om uw opleidingscertificaat daadwerkelijk te bemachtigen neemt u na het volgen van deze E-learning deel aan een van de praktijkdagen. Uw opleiding wordt bij het tonen van de juiste competenties beloond met een certificaat, er vindt géén separaat examen plaats.

Heeft u nog geen datum voor het praktijk onderdeel? Neem contact met ons op middels [email protected] om te informeren naar de geplande praktijkdagen.


Wij wensen u veel succes!

Scholingsdagen     Masterclasses     Assessments